وصفتنا هي دجاج كانتون. طبق صينية لذيذ وطعمه مميز للي بيحب المطبخ الصيني او التايلندي .
هنا شكل الوصفة النهائي.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] المقادير:-
نص كيلو صدور دجاج مقطع بالطول.بصلة صغيرة مفرمة ناعمة .فصين ثوم مطحون. ملعقة صغيرة زنجبيل فرش مطحون. فلفل ألوان. بصل أخضر بهارات حسب الرغبة . صويا صوص . صلصة الوستشير صوص . كاتشب . صلصة المحار. كيس نودلز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] هنا الصوصات الي استخدمتها . والي استخدمها الشيف حسن وحتديكي نكهة دجاج كانتون لكن ممكن تكتفي بالكتشب والصويا صوص لو ما توفرتش باقي الصوصات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] حبيت اديها النكهة العربية شوية جنب الصوصات من خلال استخدام بهاراتنا ال جميلة وهي(كزبرة مطحون. كمون مطحون. فلفل أسود. رشة قرفة ) وأكيد ملح حسب الرغبة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] في البداية بنسلق النودلز ونتركة على جنب يبرد.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] في مقلاة نحط الزيت النباتي والثوم الزنجبيل ونقلبهم لحد ما يذبلو شوية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نضيف جزر مقطع نسيت أذكره في المقادير . ونقلبه لحد ما يذبل مع الثوم والبصل وكل ده على نار متوسطة مش عالية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نعلي النار ونضيف الفلفل الالوان ونقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وأول ما يذبل الفلفل شوية نضيف البصل المفرومة ناعم في المرحلة دي ونهدي النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ونسيب الخليط مدة دقيتين مش اكتر على نار هادية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]