لكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 10 دقائق
المقادير: كوب دقيق
معلقه صغيره ونص خميره فوريه
معلقه كبيره سكر
2 معلقه كبيره حليب بودره
نص معلقه صغيره بيكنج بودر
ملح
1/8 الكوب زيت ( تقريبا 6 او7 معالق كبيره معالق كبيره زيت )
مايه دافيه للعجن
التحضير: الخميره والسكر وشويه مايه دافيه ونسيبهم يخمروا والقي الخميره طلعت فقاعات زي كده ..ضيفها علي باقي المقادير لحد ما تكون عجينه طريه وناعمه والقي ايديا بقت نضيفه خالص من العجين ..
نسيبها تخمر لمده ساعه ..نشكل من العجين كور متوسطه الحجم زي الشكل... نفرد واحده واحده بالشكل ده تابعوا بالصور ...
نبتدي نلفها علي بعضها زي الرول ..
وده شكلها النهائي ..اسيبها تخمر ساعتين او اكتر شويه عشان البرد طبعا لحد ما تضاعف معايا حجمها ...
وهنا كمان شوفوا زادت حجمها ازاي ..
الطبخ: ندهنها بالبيض وشويه حليب ولو تحبي ممكن رشه سمسم عليه ..
وندخلها في فرن تحت حراره من 180 ـــ 200 درجه ..