omeslam
عدد المساهمات : 309 نقاط : 872 السٌّمة : 1 تاريخ التسجيل : 18/05/2013
| موضوع: طريقة عمل جلاش باللحمة في العيد الخميس 17 أكتوبر 2013, 3:10 pm | |
|
- لكمية تكفي: 4 أشخاص
- وقت التحضير: 20 دقيقة
- وقت الطهي: 15 دقيقة
- المقادير: جلاش
لحمة مفرومة بصل جبنة شيدر على رومى طماطم لفلفل اخضر بهارات قرفة كوب لبن بيضة
- التحضير: هنعصج اللحمة المفرومة بالبصل والطماطم والفلفل الاخضر و
بهارات وفلفل اسمر و شوية قرفه
- الطبخ: بعد ما اللحمة تستوى بجيب صينيه وادهنها معلقة سمنه
وبعدين هجيب لفة الجلاش وابتدى ارص نص الجلاش فى الصينية وبين كل جلاشه وجلاشه هحط معلقة سمنه واوزعها على الجلاش و جبنه شيدر على رومى على كيرى ا على اللحمة الفرومه بعد ما خلصت نص كمية الجلاش وبعد كده حطيت النص التانى من الجلاش واخر راق شلت الزوايد الى فيه من الجلاش ودهنته سمنه وقطعته بالسكينه شغلت الفرن وجبت كوباية لبن ضربت فيها بيضه وحطيت لها شوية ملح وشطه وفلفل اسمر . دخلت الصينية الفرن دقيقتين طبعا والفرن شغال يعنى سخن وبعدين طلعتها وضفت ليها كوباية اللبن بالبيض
- الخطوة الاخيرة: اشتركي في صفحتنا على فيس بوك
واعملي لايك في جوجل
- الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة في منتدى فتكات
- نبذة عن الموضوع: طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة من قسم مقبلات و مشهيات في موقع فتكات بواسطة العضوة قطرات الندى / نادية، اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات! 4 من 5 بتقييم 26 عضوة
| |
|