omeslam
عدد المساهمات : 309 نقاط : 872 السٌّمة : 1 تاريخ التسجيل : 18/05/2013
| موضوع: شيبسي بيتي رائع الأربعاء 31 يوليو 2013, 2:16 pm | |
| اولا\البطاطس تكون للتحمير
ثانيا\هنقطعها بقطاعة البطاطس ولو مافيش بمبشرة البصل الفتحة الطويلة
ثالثا \هتغسليها كويس جدا
رابعا\تقلبيها مع الملح مش كتير
خامسا\القلى فى حلة غويطة او فى القلاية
سادسا\لازم الزيت يكون بيغلى كدة قبل ماحط البطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
سابعا\لما احطها هلاقيها خفيفة وبتعوم ع الوش بالمعلقة احركها برفق واخليها
تترص جنب بعضها مش فوق بعضها كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بالطريقة دى الزيت هيلامس كل بطاطساية ومش هتلزق فى بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثامنا\ممكن بعد كدة اوطى النار حبة واخليها متوسطة
تاسعا\كل شوية بقة بالمعلقة احرك اللى فى الجنب واجيبه فى النص عشان بيتحمر بسرعة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عاشرا تطلعيها وتاكلوها كدة
او لو حبيتوا اضافات بتضيفبها عليها اول ماتطلع وهى سخنة
ممكن بصل بودر هيبقى زى الجبنة المتبلة
او ممكن بابريكا وزعتر وتوم مجفف هيبقى بطعم البيتزا
او ممكن تحطى بهارات فراخ تبقى بطعم الفراخ
| |
|