موقع الأستاذ اشرف عشوش خبير الرياضيات
مرحبا بكم زائري موقعنا نريد ونرجو اسهاماتكم
اي طلبات او تعديلات ترونها اتصل برقم 01066906877

موقع الأستاذ اشرف عشوش خبير الرياضيات

ثلاثون عاما من العطاء (منتدي تعليمي-ثقافي -اجتماعي -اسلامي-خدمي)
 
الرئيسيةالاستاذ اشرف عشالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 

 


Rechercher بحث متقدم
بحـث
 
 

نتائج البحث
 

 


Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
التحركات مدير تعلم 4 العمرة النشاط الله الوحدة حديث الثانية سجلات القبر بيان نعيم كشوف للسلوك 66 اسئلة وكيل اغاني المدرسة استمارة برنامج اولا المهني المعلمون
سحابة الكلمات الدلالية
66 سجلات النشاط القبر حديث التحركات الوحدة العمرة كشوف الله تعلم وكيل المهني اغاني للسلوك برنامج اسئلة المدرسة استمارة نعيم 4 الثانية المعلمون مدير بيان اولا
المواضيع الأخيرة
» سجلات مدير المدرسة الاحدث
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالأربعاء 13 نوفمبر 2019, 7:33 pm من طرف احمد السنطة

» سجلات المدرسة كاملة
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالأربعاء 13 نوفمبر 2019, 7:30 pm من طرف احمد السنطة

» موقع التقديم للمدن الجامعية علي مستوي الجمهورية
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 30 أغسطس 2019, 3:36 pm من طرف Admin

» تحويل اي ورقة وورد لصورة
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالسبت 20 أكتوبر 2018, 11:09 am من طرف Admin

» خطة مدرسة الشهيد احمد عشماوي ع بنين بمشتول شرقية
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 9:14 pm من طرف Admin

» خطة مدرسة كفرابراش 1 بمشتول السوق شرقية
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 9:10 pm من طرف Admin

» خطة عمل مُجتمع مُمارسة "المعلمون أولاً" للسلوك المهني
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 8:56 pm من طرف Admin

» سجل القراءات التفكرية للمعلمون اولا
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 8:53 pm من طرف Admin

» برنامج شئون الطلاب الالكتروني
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالخميس 20 يوليو 2017, 2:11 pm من طرف tybaaa

المواضيع الأخيرة
» سجلات مدير المدرسة الاحدث
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالأربعاء 13 نوفمبر 2019, 7:33 pm من طرف احمد السنطة

» سجلات المدرسة كاملة
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالأربعاء 13 نوفمبر 2019, 7:30 pm من طرف احمد السنطة

» موقع التقديم للمدن الجامعية علي مستوي الجمهورية
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 30 أغسطس 2019, 3:36 pm من طرف Admin

» تحويل اي ورقة وورد لصورة
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالسبت 20 أكتوبر 2018, 11:09 am من طرف Admin

» خطة مدرسة الشهيد احمد عشماوي ع بنين بمشتول شرقية
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 9:14 pm من طرف Admin

» خطة مدرسة كفرابراش 1 بمشتول السوق شرقية
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 9:10 pm من طرف Admin

» خطة عمل مُجتمع مُمارسة "المعلمون أولاً" للسلوك المهني
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 8:56 pm من طرف Admin

» سجل القراءات التفكرية للمعلمون اولا
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالجمعة 19 أكتوبر 2018, 8:53 pm من طرف Admin

» برنامج شئون الطلاب الالكتروني
برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالخميس 20 يوليو 2017, 2:11 pm من طرف tybaaa

يناير 2020
الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
اليوميةاليومية
يناير 2020
الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني



التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




شاطر
 

 برجر بلحمة البفتيك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
omeslam



عدد المساهمات : 309
نقاط : 872
السٌّمة : 1
تاريخ التسجيل : 18/05/2013

برجر بلحمة البفتيك Empty
مُساهمةموضوع: برجر بلحمة البفتيك   برجر بلحمة البفتيك Icon_minitimeالخميس 17 أكتوبر 2013, 3:24 pm


  • كمية تكفي: 4 أشخاص
  • وقت التحضير: 10 دقائق
  • وقت الطهي: 20 دقيقة
  • المقادير: لحم بوفتيك
    ليه ضانى او دهن بقرى
    التتبيله
    بصله مبشوره
    2فص توم
    ملح وفلفل
    معلقه خل
    مقادير الشاورما
    بصل مقطعه
    فلفل اخضر وفلفل حار اختيارى
    بقدونس
    طماطم مقطعه
    معلقه صلصه

  • التحضير: ونخلط التتبيله دى مع بعض ونتبل بيها البوفتيك كويس اووى
    ونسيبه 6ساعات ع الاقل فى التتبيله
    هنفرد شريحه البوفتيك وكل شريحه هنلفها رول وبعدين نحطها في الشريحه التانيه
    ونلفها وهكذا لحد ما اللحمه تخلص ونخلى اخر شريحه تبقى الدهن بحيث تغطى
    رول اللحمه كله
    وبعدين نحطها فى بلاستيك استرتش وبعد نلفها فى فويل ونحطها فى طاسه فى
    معلقه زيت ونديها صدمه من الجنبين عشان نقفل المسام
    وبعدين نزود ميه تقريبا كوبايه كده بحيث تبقى واصله لنصها مش مغطياها كلها
    ونحط منكهات حبهان ولورا وملح وفلفل ونسيبها تغلى وتستوى على نار هاديه هى
    تقريبا هتاخد ساعه ونص كده او ع حسب حجم لفه البوفتيك فى الاخر

  • الطبخ: نسيبها بقاا تبرد خالص عشان نقطعها براحتنا
    نجيب حته الدهن اللى كانت ع الشاورما ونحطها فى طاسه
    ونهدى عليها لغايه ماتبتدى تسيح
    ننزل عليها بالبصل ونشوحه شويه مع اللفل
    بعد ماشوحت البصله والفلفل بنزل باللحمه عليها واشوحها شويه
    وبعدين بنضيف الطماطم عليها انتى ممكن تضيفى الطماطم قبل اللحمه
    ونشوحهم 3 دقايق او 4 دقايق مع بعض
    بعد مانقفل ننزل بالبقدونش عليها عشان يفضل اخضر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
برجر بلحمة البفتيك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موقع الأستاذ اشرف عشوش خبير الرياضيات :: المنتدي العام :: منتدي حواء :: مطبخنا-
انتقل الى: